13

GENER

2019


Cösmix


Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l'escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: Fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l'animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe! Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!
Companyia: Teatre Mòbil.
Gènere: Teatre-clown.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.

10

FEBRER

2019


La Ventafocs


Fa molt i molt de temps, en un regne molt llunyà, hi vivien un pare i una filla que estaven molt tristos perquè feia uns anys s'havia mort la mare de la noia. A les hores, el pare es casà amb una senyora vídua molt dolenta que tenia dues filles. Aquesta, va convertir a la noia en la seva minyona, i mentre les seves dues filles feien la migdiada, ella havia de fer totes les feines de la casa. I en les fredes nits d'hivern s'apropava al foc per escalfar-se i el ventava. És per això que li deien, la VENTAFOCS!
Companyia: Catacrac Teatre.
Gènere: Teatre musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.

14

ABRIL

2019


Mr. Magia


En Txema diu que aquesta vegada no amaga res a les mànigues: ni cartes, ni mocadors, ni monedes ni cordes. Serà el propi públic l'encarregat de les aparicions i les desaparicions davant de tothom. I no faltaran els números de il·lusionisme i gran format. Sabeu que Mr. Magic trobarà la carta escollida entre 10.000 dins una formigonera? Mr. Magic és un espectacle de màgia per a tots els públics. Combina il.lusionisme, màgia d'aprop i, fins I tot, grans il.lusions.
Companyia: Txema Magic.
Gènere: Màgia.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.

22

SETEMBRE

2019


Adéu Peter Pan


A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN. Però de sobte, una nit, els nens perduts s'enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat. Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.
Companyia: Festuc Teatre.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.

20

OCTUBRE

2019


La Sireneta


L'Ariel és una jove sirena que viu amb els seus amics al fons del mar. El dia del seu aniversari, la sireneta veu una nau governada pel príncep Èric i s'enamora immediatament d'ell. Llavors demana al seu pare, el déu Posidó, que li doni uns peus per sortir de l'aigua i conèixer el príncep. Posidó s'hi nega, perquè no vol que la seva filla sigui víctima de la barbàrie dels humans. La bruixa del mar ho aprofita per fer un tracte amb l'Ariel; li donarà uns peus a canvi de la seva veu. Si abans de vint-i-quatre hores la sireneta aconsegueix un petó d'amor del seu estimat, recuperarà la veu. Si no ho aconsegueix, la bruixa es quedarà amb la seva ànima per sempre més. Serà l'Ariel capaç d'enamorar el príncep Èric abans del termini sense el seu cant de sirena?
Companyia: Magatzem d'Ars.
Gènere: Teatre musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.

17

NOVEMBRE

2019


La gallina dels ous d’or


Us agraden els diners?... Molt? Els grangers d'aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d'or. Us imagineu si us passa a vosaltres? La gallina dels ous d'or és una història que conta que el diners són un “cuento”.
Companyia: Zum-Zum Teatre.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.

15

DESEMBRE

2019


Rodó


Quan en Charles Goodyear va inventar el pneumàtic poc es pensava que al cap d'un xic més de cent anys uns sonats del Maresme crearien un univers sense límits amb el seu invent. «Rodó» és l'obra que recautxuta els millors gags de 25 anys de carretera i més de 20 països visitats. Els espectacles «Boom!», «Goma Gom» i «Volta de roda» vulcanitzats en una funció única; pneumàtics transformats en motos, cotxes, peixos, elefants, faldilles i ulleres d'anar a sota aigua; un espaterrant desplegament escènic ple d'aire comprimit pensat per a fer descomprimir els michelins del públic més exigent.
Companyia: Chapertons.
Gènere: Pallassos.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Preu:
5 euros.
El Grup Rialles de Maçanet va néixer al 2004 a iniciativa de la Comissió de Festes i com a una vessant més de la política cultural que es proposa dur a terme l’ajuntament d’aquesta localitat. Ben aviat es va posar en marxa un seguit d’espectacles infantils amb caràcter variat i de gran qualitat. Ara, un cop vista positivament aquesta primera experiència, es va signar un conveni amb Òmnium Cultural que contempla una programació amb nous espectacles infantils que inclouen titelles, teatre, circ, pallassos, teatre còmic..., a càrrec de reconeguts artistes i formacions teatrals.
Grup Rialles de Maçanet
Espectacles infantils
Maçanet de la Selva
Aquesta programació és sempre per a tothom, per als nens i nenes, nois i noies tractats com a persones sensibles i intel·ligents. I també per als adults que encara guarden un 'raconet' per la tendresa. Aquesta és la nostra finalitat, arribar a tota la gent de Maçanet, i d’altres poblacions, per tal de gaudir d’una tarda de diumenge plena de color, música, humor i màgia... la màgia del teatre. Benvinguts.

Grup Rialles de Maçanet de la Selva.
Feliç Aniversari!
Diguen’s quan és el teu aniversari i el Grup Rialles de Maçanet et felicitarà envia-te una carta i un obsequi-regal!

Omple el formulari següent i et felicitarem en el dia més esperat!!

Condició d'ús i protecció de dades:

Totes les dades, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, Grup Rialles Maçanet de la Selva l'informa que aquestes dades s'inclouran en fitxers informatitzats en titularitat de Grup Rialles Maçanet de la Selva i serà l’únic destinatari amb possibilitats d’accés, modificació i promoció. En cas d'oposició adreceu-vos a través d'un e-mail a info@riallesmassanet.cat, per la secció de contactar o més informació al peu de pàgina del web.

Alguns dels regals obsequiats:


obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi
C/ Vidreres, nº23 2ª 1ª.
17412 Maçanet de la Selva (Girona).
(+34) 689 49 73 61
info@riallesmassanet.cat
www.riallesmassanet.cat