19

GENER

2020


La petita Capmany


A La petita Capmany mostrem les danses populars, els gegants i capgrossos, els titelles i les rondalles populars per tal de despertar la curiositat pel nostre llegat històric donant-li la visibilitat que es mereix. Com deia Aureli Capmany 'el folklore és la petita història, la que no enganya, la que mai no han escrit els vencedors'.
Companyia: Tanaka Teatre.
Gènere: Teatre i titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

16

FEBRER

2020


Els cistells de la caputxeta


Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.
Companyia: Samfaina de colors.
Gènere: Música.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

19

ABRIL

2020


La nena que vivia en una capsa de sabates


La Júlia és una nena que viu en una caixa de sabates. Allí s’avorreix una mica però, d’altra banda, se sent molt segura. Un dia troba un llapis màgic, dibuixa una porta i surt a veure el món.
Companyia: Zum zum teatre.
Gènere: Teatre musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

20

SETEMBRE

'20


Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol


Dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.
Companyia: La pera llimonera.
Gènere: Teatre.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

18

OCTUBRE

2020


L'aventura d'avorrir-se


La Rita és una nena que tot i tenir moltes joguines, sempre s’avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa de l’àvia, amb un simple aneguet de goma comença una aventura que la portarà a viatjar amb la imaginació al món dels colors, descobrint personatges sorprenents...
Companyia: l'Estaquirot Teatre.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

15

NOVEMBRE

'20


Aladdí


Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer. Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz.
Companyia: Magatzem d'Ars.
Gènere: Teatre musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

13

DESEMBRE

2020


Ooops!


La màgica inspiració visita un compositor que empaita l'última nota d'una cançó. Uns cuiners amb tres cassoles creen un món de pots i olles. Tres cantants melòdics perden el compàs darrere un micròfon rebel.
Companyia: Teatre mòbil.
Gènere: Clown.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.
El Grup Rialles de Maçanet va néixer al 2004 a iniciativa de la Comissió de Festes i com a una vessant més de la política cultural que es proposa dur a terme l’ajuntament d’aquesta localitat. Ben aviat es va posar en marxa un seguit d’espectacles infantils amb caràcter variat i de gran qualitat. Ara, un cop vista positivament aquesta primera experiència, es va signar un conveni amb Òmnium Cultural que contempla una programació amb nous espectacles infantils que inclouen titelles, teatre, circ, pallassos, teatre còmic..., a càrrec de reconeguts artistes i formacions teatrals.
Grup Rialles de Maçanet
Espectacles infantils
Maçanet de la Selva
Aquesta programació és sempre per a tothom, per als nens i nenes, nois i noies tractats com a persones sensibles i intel·ligents. I també per als adults que encara guarden un 'raconet' per la tendresa. Aquesta és la nostra finalitat, arribar a tota la gent de Maçanet, i d’altres poblacions, per tal de gaudir d’una tarda de diumenge plena de color, música, humor i màgia... la màgia del teatre. Benvinguts.

Grup Rialles de Maçanet de la Selva.
Feliç Aniversari!
Diguen’s quan és el teu aniversari i el Grup Rialles de Maçanet et felicitarà envia-te una carta i un obsequi-regal!

Omple el formulari següent i et felicitarem en el dia més esperat!!

Condició d'ús i protecció de dades:

Totes les dades, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, Grup Rialles Maçanet de la Selva l'informa que aquestes dades s'inclouran en fitxers informatitzats en titularitat de Grup Rialles Maçanet de la Selva i serà l’únic destinatari amb possibilitats d’accés, modificació i promoció. En cas d'oposició adreceu-vos a través d'un e-mail a riallesmassanetdelaselva@hotmail.com, per la secció de contactar o més informació al peu de pàgina del web.

Alguns dels regals obsequiats:


obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi

riallesmassanetdelaselva@hotmail.com
www.riallesmassanet.cat